31.08.2013 г., 22:26 ч.  

Безсмислени надежди 

  Поезия » Друга
410 0 1

Безсмислени надежди

Чудни, накипрени одежди,
облечени в нови надежди.
Ноти, изгорени в пожар,
стара песен, невидим блян.

Кошмар, събуден призори,
разгневил е зимата дори.
Излива своята градушка,
плаши с виелица ненужна.

Като кораб в плитчините
разбива се една сълза.
Изгубила се далеч в мисълта,
гние като труп в пръстта.
 

 

© Иван Чорлев Всички права запазени

Редактирано!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??