6.11.2010 г., 19:02 ч.

Скъпа си 

  Поезия
687 0 1

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

                               Скъпа си


                    Роклята ти е страхотна 

                    но изглеждаш ми самотна

                    Доста си се надценила 

                    тарифата си повишила


                    Искала си много 

                    паднала си долу 

                    Още се надяваш 

                    но нещо не успяваш


                    Хубава си но си скъпа 

                    моля не бъди и тъпа  

                    Имаш лесен ход 

                    огледай се за нов

                                       

                    Хубавиците са много 

                    а париците до скоро 

                    Сваляй си цената 

                    че ме заболя главата 

                                

                    Алкохолът е фалшив

                    ставам избухлив 

                    Хормонът ме преследва 

                    вземай ме резерва   


                     Ако струваш ще остана 

                     титуляр ще стана 

                     Но сега съм за купона                   

                     дърпай микрофона... 

          

                           -intercontakt-

© Иво Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??