6 nov 2010, 19:02

Скъпа си 

  Poesía
688 0 1

Obra no adecuada para menores de 18 años

                               Скъпа си


                    Роклята ти е страхотна 

                    но изглеждаш ми самотна

                    Доста си се надценила 

                    тарифата си повишила


                    Искала си много 

                    паднала си долу 

                    Още се надяваш 

                    но нещо не успяваш


                    Хубава си но си скъпа 

                    моля не бъди и тъпа  

                    Имаш лесен ход 

                    огледай се за нов

                                       

                    Хубавиците са много 

                    а париците до скоро 

                    Сваляй си цената 

                    че ме заболя главата 

                                

                    Алкохолът е фалшив

                    ставам избухлив 

                    Хормонът ме преследва 

                    вземай ме резерва   


                     Ако струваш ще остана 

                     титуляр ще стана 

                     Но сега съм за купона                   

                     дърпай микрофона... 

          

                           -intercontakt-

© Иво Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??