7.10.2018 г., 23:34 ч.

Скъпи наследници 

  Поезия » Хумористична
713 0 1

 

Скъпи наследници,

 

Ако някога, случайно, се превърна в лелка
С пеньоар на "баклавички" и в главата - зелка,
Свлечени чорапи и пантофи с пух,
От сабахлем, рано, с аромат на лук,

 

Във ушите - косми, под носа - мустаки,
Гурели в очите, от чорапа - нокти,
С нрав на каракуда, дъх на лешояд,
Огледалце, огледалце - Я съм мравояд!..

 

Моля, най-сърдечно, да ме заличите!
Без секунда колебание, да ви не отровя дните,
С пушка, нож  или въженце...
Не'ам никакви претенции!

© Елена Даскалова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??