9.07.2008 г., 0:43 ч.

Сладка 

  Поезия
966 0 1
Сладка

Погледът ми в твоя се изгуби...
не, не казвай нищо!
Това са само думи... думи...!

Дланите ти в моите потъват...
Как се случи
всичко помежду ни?

Цигарен дим и смях,
отекват стъпки...
до теб ли бях?

Всичко се повтаря пак,
отново...
вървя до теб, изгубил слово.

Ти моя ли си? Сладка,
аз твой ли съм?
Въпросите напират в мен отново...

Сега в погледа ти пак се рея,
и отново, и отново твой съм...
сигурен съм... Както че живея!

08.07.2008 г.

© Даниел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??