10.06.2007 г., 11:21 ч.

Сладка бях 

  Поезия
698 0 13
Сладка бях, когато ме обичаше,
облизваше си устните по мен,
със паяжина тялото обличаше,
гледаше ме от страни смутен!

Сладка бях, когато ме целуваше
за първи път по сочните уста,
когато като медовина ме отпиваше,
береше ми дървото от плода!

Сладка бях тогава, но защо сега,
нагарчам ти като тръпчиво вино,
(но виното е сладостно така),
и в мене всяка капка се разлива!

Свършиха се плодовете по дървото.
Остана дънера изсъхнал между нас.
Горча ли ти!? А може би без мене,
отново ще усетиш сладостта!?

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??