29.11.2007 г., 21:56 ч.

Сладка грешка 

  Поезия » Любовна
1388 0 2
Аз съм тук, а ти си там,
аз съм там, а ти пък - тук...
Напред-назад вървим със теб,
разминаваме се безброй пъти подред!

Секунди ни делят от нашата среща,
минутите минават, чакайки поредната грешка.
Грешка е, че те познавам,
една малка забежка...

Твоята топла усмивка,
твоята тиха въздишка -
нека това да е грешка, нека бъде забежка!
Нека да е забежка, но ти си най-сладката ми грешка!

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??