31.10.2010 г., 12:41 ч.

Сладки сънища 

  Поезия » Любовна
1312 0 0

Сладки сънища сънувам,
а ти все си в тях.
 Но, колкото и да бълнувам,
да те обичам аз не спрях.

Виждам те омайна,
обляна в красота.
 Любовта си незнайна
 как със теб да споделя?

Страх ме е да се събудя
от този благ мираж.
„Да те обичам ли?” се чудя,
защото нямам аз кураж.

© Марин Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??