1.06.2010 г., 12:12 ч.

Сладко 

  Поезия
789 0 3

 

 

 

СЛАДКО

 

 

Нека заключим го

в килера на тъмно -

времето кратко,

дето вечно тича.

 

Само миг ще получим

и, макар да се съмва,

е толкова сладко,

сладко да обичаш...

 

Нека забравим го

в  пространството прашно -

килерът е пълен

догоре със сладко.

 

Аз те обичам

във време сегашно,

а времето, вярвам,

похапва си сладко...

 

© Мариян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??