29.03.2009 г., 9:47 ч.

Сладко бедствие 

  Поезия
1171 1 15

Уж бях безкрайно предпазлива.

И даже неуместно суеверна.

Ала със моя усет към красивото

не можех да не ти посегна.

 

Уж имах застраховка за последствия

От всички несполучили любови.

Но не очаквах да  си сладко бедствие.

Признавам: пожелах да ме повториш.

 

То всъщност няма много за разправяне.

А има доста да се премълчи.

Не ми е лесно. Пред заплаха от удавяне.

В кафяви дългомиглести очи.

 

© Надежда Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??