27.09.2016 г., 16:48 ч.

Сладко-горчиво 

  Поезия » Любовна
514 1 4

Горчиш ми, горчиш, като черно кафе,
Като вино от тежки въздишки.
Със адска душа и прекрасно лице
Ме оплете във множество нишки.

 

А мед предпочитам пред това да горчи,
Ала каза ми някога някой:
"Със меда прекалиш ли, пак ще боли",
Затова най-добре да почакам.

 

Може би някой ден ще срещна един,
Смеска от сладко-горчиво .
И тогава двамата във вечен "Амин"
Ще изживеем живота щастливо.

© Роси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??