9.10.2012 г., 22:29 ч.

Сладко и горчиво... 

  Поезия
636 0 0

Сладко и горчиво...    
играят си сетивата търпеливо...
и изгубвам се в припряност, лакомия...
и дори в горчивото сладко искам да открия...

Сладко и горчиво...
Уж далеч, а често се допират близко...
Хем далеч, а ги търся и намирам, щом силно ги поискам...
а никога не получавам каквото си намислям...

В началото сладкото не го разбирах...
Открих вълшебния му вкус и го поисках...
Но протегнах ли ръка да го опитам,
изпари се ароматът сладък под носа ми...
докато горчивото сладостно сгорещяваше кръвта ми...
Оставяйки само диря от това,
което сладостта има да предложи,
превръщайки се във копнеж, който в логично изречение... няма как да се изложи!

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??