16.02.2007 г., 5:21 ч.

Сладникаво 

  Поезия
508 0 6

Танцувай с мен
и в танца покори ме.
Завърти ме и подай ръка.
Накарай тялото да се извие,
а роклята да падне сам-сама.
Танцувай с мен,
не спирай да ми шепнеш...
Ритъмът пулсира лудо в мен.
И всяка част от мене екне,
извайва тон напълно съвършен.
С ръце заграждай ме в прегръдка,
а погледа не сваляй от плътта.
Танцувай с мен и запълни онази дупка,
зееща зловещо в моята душа.

© Ангелина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??