3.06.2007 г., 10:34 ч.

Сладък сън 

  Поезия
756 0 18

Открий живата вода,
изпий я от устните ми.
Открий в мен страстта,
преоткрий я в душата ми.
Открий нежността,
в докосването на ръцете ми -
разтопи се от тези топли вълни,
които ще се разлеят по тялото ти.
Открий къде се е скрила любовтта ми,
готова да изригне като вулкан
от огнени чувства,
готови да те залеят като лава...
Послушай как бие сърцето ми,
отпусни се.
Релаксирай от дългия ден,
в мен се сгуши като малко дете.
И заспи... Сънувай мен,
фантазирай какво те очаква след това...
като се събудиш!!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??