3.06.2006 г., 0:25 ч.

Слагам слушалките 

  Поезия
623 0 2
Слагам слушалките
Натискам копчето и слушам
Чува се само измъчен
Шума от изтощените батерии
Превключвам
На спомени:

Едно
Време бях различен
Но кой остава същия

Две момичета
Не е хубаво да имаш
Защото накрая оставаш без нищо

Три
Са остриетата в ръката на Нептун
При който бях на квартира

Четири
Години

Под нивото на тези числа е усещането
От звука в слушалките
Само леко прещракване
И пак миналото вместо настояще:

Нула се казвам

30.05.2006

© Десислав Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??