18.05.2010 г., 17:48 ч.

След... 

  Поезия » Друга
667 0 11

След дългата прегръдка със луната,

и спомените – болки, минали навярно,

аз исках пак със тебе да остана.

И... всичко да започне отначало.

 

След тежкото сбогуване със зимата,

и пролетните бързеи в душата ми,

аз исках да ти кажа, че ти вярвам.

И... всичко да започне отначало.

 

След тягостното тръгване по залез,

и мъртвите целувки на цветята,

аз исках да разкажа на света...

И... всичко да започне отначало.

 

След трудната раздяла с вятъра,

и поривният ритъм на сърцето ми,

аз исках да забравя суетата си.

И нищо... да не искам за отплата.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??