26.05.2020 г., 8:07 ч.

След бала 

  Поезия
578 2 12

Днес

само спомените

се разсипват

по дланта ми,

залива ги 

с лъчи

добра тъга.

А балната ми рокля

стихва в горест,

от празния ръкав

наднича самота.

© СК Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??