До късно снощи в бара,
съвсем не бях пиян.
Правех си.... гаргара
с мартини и айрян!
Поглъщах също водка
със сок от ананас -
Квартална разработка
на барчето до нас.
А с мен един приятел -
собственик на ТИР,
пелтечеше приятно -
как крал на име Лир,
бил наш добър колега
с проблемни дъщери.
И също - като него
отглеждал цели три!
Естествено, не слушах
пияния баща.
Кубински пури пушех
с мартинито в ръка.
Оглеждах се в салона
за гадже, без фасон.
Без маска - за корона
и с правилен нагон!
Но... стана късно в бара,
народът се покри.
Отсреща - светофара,
съвсем се измори!
Платихме си софрата
с нещастния отец.
И хванахме - гората
под ситния дъждец.
Прибрах се право вкъщи
и макар че бях пиян,
промъкнах се на пръсти
до модерния диван.
И тъкмо се протегнах
с ръцете над глава,
когато - с ужас мернах
моята... жена!
Бе... с ролки по косата,
омазана със крем!
С бутилка във ръката
и с шорти от сатен!
На дясната й... бузка
личеше черен грим!
А копринената блузка
миришеше на джин!
А тя... реши да седне
на стола - баш до мен!
И мигом ми посегна,
погали моя... тен...
Не исках да ядосвам
жената в този час.
И взех да се халосвам
с бутилката... и аз!
Надигнах я... отблизо,
достатъчно отпих.
Доволен... се облизах,
устата си изтрих.
Но... в тази късна доба
градусът ме хвана!
И жена ми - доброволно
ме тръшна на дивана!
Набързо ми направи -
вътрешна сарма*!
Задръжките забрави,
и почна с мен... езда...
Препускахме, навярно
цели... часове!
А може би - сумарно -
минута или две...
Събудих се... с жената
събрани на калъп!
От болки във главата
и спомен - адски тъп:
Помнех, как изпускам
юздите, но в галоп!
Главата как ми блъскат
в керамичния под!
Погледнах към жена ми,
щастлива спеше тя!
Май днес, във болестта ми,
тя имаше... вина!!!
––––––––––––––––––––––––––––––
*вътрешна сарма - хватка
от свободната борба.
Юри
Йовев
Май
2020 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени
Привет, Иржи! Кога ли ще му дойде акъла на моя герой? Крайно време е да напише и нещо сериозно. Не, че не го е правил! 😀😃😃
Валя, живял съм в страната на водките, и там тази сентенция, много често се употребяваше и от жени! 😀😀😃