24.10.2007 г., 20:00 ч.

След една година 

  Поезия » Любовна
922 0 0

Колко време мина
от първата ни среща?
Сигурно година,
а сякаш беше вчера.
Помня още думите,
които ми изричаше,
но твърдяха другите,
че не ме обичаше.

Не дадох шанс на любовта тогава.
Защо очакваш, че сега
нещо друго ще направя,
освен отново да те нараня.
Но аз не зная даже
дали си подходящото момче.
Че не те обичам, ще ти кажа,
но истина дали това е?

© R Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??