Година по-късно,
повече от година,
толкоз ми втръсна
без теб да заспивам.
Без теб да се будя
и често да мисля,
че още те губя.
Че още си близо.
А съм те изгубил
аз много отдавна.
Кога съм се чудил
дали си ми вярна.
© Серафим Аянски Всички права запазени