Душа лека като перце.
Стена издига се (отново) около това сърце.
В очи океан от сълзи,
по тялото оставени са дълбоки белези.
На гърба – рана.
Не от нож.
От думи раздрана.
Търся промяна,
за да забрави сърцето тази измяна.
Любов нежелана,
отново останах неразбрана.
© Ели Всички права запазени