16.11.2008 г., 6:36 ч.

След любовта 

  Поезия » Любовна
971 0 2
 

След любовта

 

Било е и няма да бъде,

защото няма как да се върне.

Любовта ни беше много чувствителна,

но изведнъж станах съмнителна.

Искаш или не, нищо няма да е както преди,

просто любовта с нещо друго се замени.

Гадно е, когато любовта я няма,

после всичко друго става драма.

Споменът все пак никога не умира,

просто в душата дълбоко се скрива.

Той не желае да излиза наяве,

нищо, нека да има здраве.

Живей така, както досега,

все едно това, че ме няма, е шега.

Колкото и да искаме приятелство след любовта,

не може, защото закона на природата е да има и самота.

 

                                            

Текстът е използван за песента на KiArA - След любовта, за което и дължа едно голямо Благодаря!

© Евита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??