19.08.2007 г., 17:23 ч.

След пролетният дъжд 

  Поезия
564 0 3
Остави ме под дъжда,
остави ме сама и тихо тръгни,
заличи болката,
аз ще забравя, но не сега.
Знай, че те обичам дори след всичко това.
Просто винаги помни,
дори целият свят да те вини -
аз ще бъда с теб...
Винаги до теб...
 След пролетните дъждове...
Забрави това, което ни дели.
  Винаги до теб...
Дъждът ще изтрие всички сълзи...

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??