29.07.2008 г., 7:11 ч.

След птиците 

  Поезия » Любовна
561 0 4

                        

                                          на И. ( като Истина )

 

Една сълза се оголи

и падна надолу...

във Нищото...  

Една мечта се отрони -

последна от голите клони...

Безсмислена!

 

Пак есен е,

и пак не политнах...

Без песен останах,

без птиците...

 

Нищо че те обикнах -

Ти отлитна!

 

Ще търся пак птицата бяла

напролет - по жиците...

 

 

 

 

 

                                        

© Неделина Кабаиванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??