10.01.2014 г., 10:08 ч.

След теб 

  Поезия » Любовна
697 1 2

 

 

Загубих се в очите ти, не тръгвай,

сама да си отида не посмях,

когато теб те няма, в мен е тъжно 

и се загубва детският ми смях.

 

Загубих те и няма да намеря

ръцете ти, отдадени на друга, 

в душата пусна корени, а тръгна си

живея тихо и съвсем ненужна.

 

Загубих се във мислите по тебе,

по топлината на отминалата нощ,

не искай да разказвам свойте делници -

ще ти говоря даже да си лош.

 

Потънаха заспалите понятия,

разплакаха се сините вълни,

защото в любовта ти - непонятната

ще се прибирам щом ме заболи.

 

И няма да посаждам семената

на чувствата, родили в нас греха,

ти тръгна си, след тебе и Земята

остана да тъгува в самота.

 

 

 

 

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотно е!Поздравявам те от сърце.Успех!
  • Хубаво!
    Друга любов, по-красива те очаква, Жу
    И тя ще е загубената на "n"-та степен, заслужава си да се изстрада, нали?
    ((( )))
Предложения
: ??:??