28.08.2007 г., 22:20 ч.

След теб 

  Поезия
619 0 5

След теб не ми остана нищо,
животът ми е празнота,
изпълнено е с кратки мигове,
на щастие ,
и спомените ми когато
 със тебе съм била.
След теб не ми остана нищо,
самотен ден,
студена нощ,
сълзите капят парещи,
изгарят всичко в мен.
След теб не ми остана нищо,
сега съм аз развалина,
таяща капчица надежда,
че в тебе съм оставила следа...

© Валя Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??