28 ago 2007, 22:20

След теб 

  Poesía
629 0 5

След теб не ми остана нищо,
животът ми е празнота,
изпълнено е с кратки мигове,
на щастие ,
и спомените ми когато
 със тебе съм била.
След теб не ми остана нищо,
самотен ден,
студена нощ,
сълзите капят парещи,
изгарят всичко в мен.
След теб не ми остана нищо,
сега съм аз развалина,
таяща капчица надежда,
че в тебе съм оставила следа...

© Валя Митова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??