19.10.2014 г., 17:47 ч.  

След твоята усмивка 

  Поезия » Любовна
705 1 0

След твоята усмивка 

RemaTe

 

       "Заведи ме там където 

             себе си не мога да позная..."

 

... покажи ми балкана, реките, 

морето - да чуя вълните

(искам)

и да докосна звездите 

със теб във небето 

което след нас ще остане!

(и таз цялата вечност за нас да живее)

© РемаТе Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??