Oct 19, 2014, 5:47 PM  

След твоята усмивка 

  Poetry » Love
707 1 0

След твоята усмивка 

RemaTe

 

       "Заведи ме там където 

             себе си не мога да позная..."

 

... покажи ми балкана, реките, 

морето - да чуя вълните

(искам)

и да докосна звездите 

със теб във небето 

което след нас ще остане!

(и таз цялата вечност за нас да живее)

© РемаТе All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??