7.06.2013 г., 19:19 ч.

След време 

  Поезия » Любовна
479 0 4

 

                       След време

                

                       Сега си мисля, чe

                       не те е имало,

                       щом всичко избледня

                       и няма минало …

 

                       И нито радост има,

                       нито мъка -

                       най-предвидимата

                       разлъка…

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??