14.03.2008 г., 10:24 ч.

Следа 

  Поезия » Любовна
457 0 0

  Следи от вино, впити в мойте устни.

Неизживяна следа.

Следи, прошепнати на ухо.

Следа на изживяното минало.

Ах, как ще докосна следата.

Не знам къде се загубих, но те намерих.

Спящи спомени ме гонят.

Аз нахлувам като океан.

Потапям се като котка.

Рисувам като пейзаж...

Това си ти, моя стъклена следа.

 

 

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??