13.02.2009 г., 11:28 ч.

Следи 

  Поезия
641 0 13

Нощ, луна, очи незаспали -

капят звезди, спомени палят.

В този миг от безкрай,

духът ми вятърно скита,

аз търся твойте следи,

с будно сърце и звън на китара.

Още жадни са мойте мечти -

за теб стихийно изгарям,

нещо старо в душата трепти -

копнеж, гореща желаност.

Пак луната в златно блести,

твойте стъпки огряла.

В шепите на нощното небе

е нашата неостаряла любов

и ново начало.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??