9.10.2011 г., 9:54 ч.

Следлюбов 

  Поезия
992 0 10

 

Не искам СЛЕДЛЮБОВ. Вземи си я.

Предлагаш спомени. Аз търся брод.

Лъжи – поредната емисия.

Изтъркан филм. Последен епизод.

 

Не искам СЛЕДМОМЕНТ. Обичах те –

тогава, там, в мига и точно теб.

Да бъда само твоя вричах се.

Остана в мислите ми жив портрет.

 

Не искам СЛЕДЖИВОТ. Спести ми го.

В какво желаеш да се преродя?

Ще бъда същата – прости ми го.

Ще бъда пак предишната жена.

 

 

 

 

 

 

 

© Дияна Ханджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??