21.02.2012 г., 14:58 ч.

Слепи са ми устните 

  Поезия » Любовна
1189 0 6

Слепи са ми устните, Любов,

жадни са, не виждат и целуват

другото лице, дъха ти нов

в старата измама, че си струваш.

 

Толкова лета съм плът от студ.

Който ме докосне, се потриса.

Писна ми играта на блутуут,

да се любя в стихове не искам.

 

Искам да си с мен от плът и кръв,

да завържеш хладното ми тяло

с изтъкана от целувки връв

и да затанцувам като пламък

 

в меките ти длани от листа,

в залива им тих да те разтворя...

С дъх на мълния от светлина

да жигосам с устните си твоите.

 

 

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??