18.09.2010 г., 20:12 ч.

Сливане 

  Поезия » Любовна
562 0 4

Облегни се, облегни се на моето рамо!

Доверчиво със мен през живота върви!

Дори на света да сме двамата само

и пътека през мрака да няма дори.


Ние с тебе в едно сме се слели.

Ти си моето АЗ, а пък аз - туй си ТИ.

Двамата общия път сме поели,

заедно срещаме  радост, скръб и беди.


Общи надежди топлят сърцата ни.

Общи грижи прогонват съня.

Имаме щастие общо - децата ни,

гали сърцата ни обща мечта.


Даже сляпа бих тръгнала с тебе

по трудния път на живота суров.

Само доверие ни е потребно

да тръгнем смело след чутия зов.


Дай ръка! И напред поведи ме

през годините - към вечността!

За мене Любов е твоето име.

И зная - за тебе съм аз Любовта!

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??