23.03.2023 г., 16:09 ч.

Сливане 

  Поезия » Любовна, Еротична
794 0 1

Аз искам бавно всеотдайно да те любя

и да усещам твойта топлина.

В ръцете ми да се разтапяш до полуда,

отново да те вая във нощта.

 

Внимателно и нежно да докосвам

По много още аз да те изпивам

на едри глътки, мен да омагьосваш,

да бъда в теб и с тебе да се сливам.

 

И днес, и утре и във други ден

да те усещам и да търся твоя поглед,

да бъда част от теб и ти от мен

душите ни да следват своя полет.

 

 

 

© Росица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??