23.04.2009 г., 21:09 ч.

Сливи за смет (16+) 

  Поезия » Философска
1022 0 2

Дадох всичко аз за нея,
а пък сливата си тя
даде я за смет, горката,
съжаляват я сега!

Що така за смет я даде,
да беше искала пари поне!
Безплатно взе, че я продаде,
сега евра за дрешки откъде?

Сливи, праскови за смет,
днес раздават се навред!
Как, кога, защо жените
си забравиха цените?

Никой няма да ти каже,
щом и те не знаят даже,
но живота днес си е такъв -
получава всеки, щом поиска пръв!

 

-------------------------------------

 

Отбелязал съм 16+, защото има малко вулгарни думи (макар и евфеизми). Все пак не исках да я слагам за еротична, защото както виждате, няма нищо еротично, та затова се наложи да го отбележа по друг начин :)

© Калин Станчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??