Все се каня да те питам
говориш ли охлювиански език
(това е нещо средно между
охлюв и Борис Виан),
колко още места
са вакантни в сърцето ти.
Дали може да резервирам
стая с изглед към морето.
И после се сещам, че
обичам охлювите
повече от хората,
те познават любовта
и са толкова лигави
и толкова...вкусни.
© Ивона Иванова Всички права запазени