15.08.2012 г., 10:37 ч.

Случайна среща 

  Поезия » Любовна
574 0 2

Случайна среща

Случайна среща -
сюжет от сънищата ми.
Сърцето ми усеща,
че сънувал си я също ти.

Завръщайки се у дома
след пътуване към себе си,
недостигнали целта,
сега разменяме си погледи.

Търсехме покой и красота -
това, което всъщност сме,
и ето ни сега -
себе си дали намерихме?...

Ала съдбата изигра ни лошо:
цял живот случайни срещи;
И на тази ù отлита времето
и поемаме по пътя си...

А сега не казвай сбогом,
сякаш няма да се видим вече!
Пак случайно ще се срещнем,
а и в сънищата кой ще ни попречи?...

17.08.2009г.

© Цветелина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много трогателно, браво!
  • А сега не казвай сбогом,
    сякаш няма да се видим вече!
    Пак случайно ще се срещнем,
    а и в сънищата кой ще ни попречи?...

    Много болка и чистота!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??