3.03.2009 г., 20:12 ч.

Случайна среща 

  Поезия
474 0 5
"Случайна среща"

Случайна среща.
Миг на нежност.
Очи, докоснали
сърце.
Безгласен повик,
разпиляващ
мечти,
раздиращи небе.
Горещи стъпки
в снежни преспи,
безкрайни мисли -
водопад
и вятър
във косите
шепнещ,
че всичко пак
ще е добре.
Камбанен звън.
Час като вечност.
Усмивка -
парещо море,
а после път
и сън -
безбрежност,
загубвам се
във тях,
като дете.
~ ~

© Елица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??