7.02.2009 г., 11:10 ч.

Случи се 

  Поезия
673 0 11

Мислите строили се отвесно,

като живи слънчеви лъчи,

във душата ми рисуват цветно,

мойта пролет със безброй мечти.

Вълшебни струни в мене пеят,

в очите ми се ражда светлина.

От чувство, трепет и копнежност,

небето мое се изпълни, засия.

Нежна дързост, багра-обич,

грабват ме. И съм вълшебна. И горя.

Вълнувам се, сърцето  ми затича се,

случи се, при мен е любовта.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??