4.03.2014 г., 21:39 ч.

Сляпата неделя 

  Поезия » Любовна
618 0 1

Не вярвам в "Сляпата неделя"
и крилати Купидони няма.
Следвам народната повеля -
                    "Вървят ли двама..." 

Обичаме с вкус на "Божоле" - 
симфония от цветни аромати.
С очи на богини и крале
в любовта всички са богати.

Венеция, Парижка серенада - 
река от влюбени послания.
А в гърдите гори плеяда
небесни, жасминени ухания.

И вечерният колорит се отразява 
в кристалната, звънлива чаша.
Червената ми рокля украсява,
поетичната следа е наша.

© Нели Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??