30.08.2021 г., 10:19 ч.

Сляпо летене 

  Поезия
250 0 1

В летежа ни космополитен

                           към Глобалното,

разбиваме си катастрофално

                               Националното.

 

Традицийо, кураж! -

твоите останки

ще рециклираме

                               за ... амбалаж.

 

А Ботев, Вазов, четивни да си опазим,

а и от кремиране,

на операция да ги подложим

текстуална -

                                    за адаптиране.

 

Така ли пред света ще се легитимираме?!

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ще се легитимираме, като си слагаме снимки през фотошопа и си пишем гордо имената, да не сме анонимни, това е важното! Светът, като ни види какви сме неанонимни, ще ни легитимира световно ха ха
    Добре си го казал
Предложения
: ??:??