15.06.2007 г., 23:56 ч.

Слънце 

  Поезия
841 0 1

Погледнах през прозореца.
Усмихна ми се синя планина.
Залезът отшумя...
Остана тишината...
и красотата на мига,
във който се отделяме от себе си
и търсим...
топлината на изгряващото слънце...

© Нела Цолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??