Jun 15, 2007, 11:56 PM

Слънце 

  Poetry
847 0 1

Погледнах през прозореца.
Усмихна ми се синя планина.
Залезът отшумя...
Остана тишината...
и красотата на мига,
във който се отделяме от себе си
и търсим...
топлината на изгряващото слънце...

© Нела Цолова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??