15.12.2011 г., 16:07 ч.

Слънце 

  Поезия » Бели стихове
994 0 2

Сега съм Happy откакто те срещнах

И усмивката ти с прегръдка аз посрещнах

Ти за мен си слънцето в небето единственото

Дърво в полето на което всяка птица каца

Силна си като еделвайса изникнал на скалата

Ти за мен си с една дума най-скъпото

Искаш или не аз обичам те завинаги

Когато ми кажеш здрасти езика глътвам си

Моят сън искам да се слее с твоя поне там

Да сме заедно се моля искам да си с мен

Искам да си до мен всичко да се промени

В този ден Заради теб и твоята любов ще мина

През  ада но ти от там извади ми душата

И накара ме да гледам с други очи на нещата

Поглеждайки назад спомените ме изгарят

Ти внимание ми обърна когато страдах 

И ръка да стана ми подаде когато паднах

А сега е толкова различно доста хаотично

И живописно Не ми остава друго освен да

Изрека едно БЛАГОДАРЯ и с усмивка на

уста да те прегърна за това че ти превърна ме

в това момче обичано няма дума с която да

описвам тази твоя красота и тези чувства да излея

 

© Боби Бруте Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??