28.03.2017 г., 13:08 ч.

Слънце 

  Поезия » Пейзажна
307 1 0

Слънце

 

Слънцето ме буди

рано призори.

Очите стискам,

още ми се спи…

 

А пък то се смее,

боде ме с лъчи.

Клепачи отваря

със слънчеви мечти.

 

Пролет е навънка,

дървета цъфтят.

Листенца зелени

на слънце блестят.

 

Пролетта дошла е,

за любов зове.

Порив за живота

отново расте…

 

 

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??