8.10.2019 г., 8:01 ч.  

Слънце 

  Поезия » Любовна
767 0 0

Като капчици роса

сълзите ми силно текат,

че далеч е твоята коса

и тъги не могат да се облекчат.

 

Слънце, теб облак те скри,

сянката му едвам търпя,

моля те, при мене се върни,

та от самота да се спася.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??