1.09.2009 г., 9:58 ч.  

Слънце - надежда за живот 

  Поезия » Пейзажна
639 0 0

И ето изгрев блести!                                             

Стон от птица-звънка, носи песен!

Слънчеви лъчи бягат по сънени очи!

Обливат сетива,

галят мои коси!

Стоплят ми душа!

Пълнят утро с красота а то шепти,

че е ден за нови мечти!

Денят започва свое начало!

През дворови врати и улични алеи,

слънце прави път, като огледало!

С надежда в сърце

хвърлям поглед към небе!

С благодарност и щастие - пристъпвам,               

със сила на любов, блестя!                     

Окрилена от надежда,                                     

искам да полетя!

Докосвам се до огнена, вълшебна сфера,

даваща толкова - топлина!

Искам винаги 

да има светлина, за да 

остават лъчи и в наши души!

За да ни огряват и стоплят,

дори когато спусне се и нощта! 

© Roselina - Neli Evgenieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??