26.04.2008 г., 9:05 ч.

Слънце ще изгрее ли в моя ден ? 

  Поезия » Любовна
847 1 1

Ако ти също като мен
не можеш да спиш,
учиш и ядеш
обади ми се, за да знам.
Да се успокоя,

че и ти мислиш за мен,
както аз за теб.
Да се успокоя,
че слънце ще изгрее в моя ден.
Незнанието убива!
Не знам какво ще стане с нас.
Не знам дали изобщо има "нас",
но ако ме обичаш - обади ми се.
Искам, искам, искам да бъде,
да има любов между нас !

© Димитрина Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??